22-03-13

safety shields en beschermhulsen voor de chemie

Voorkom letsel door wegspuitende vloeistof: safety shield of manchetten voor de chemie

De toepassing:

Veiligheid in de chemie heeft de hoogste prioriteit, omdat de kleinste lekkage hier al gauw tot persoonlijk letsel of materiële schade kan leiden. Maar daar waar gevaarlijke stoffen verpompt worden zal er altijd een kans op leidingbreuk of op lekkende afdichtingen bestaan. Ondanks de goede staat van onderhoud van uw installatie, wilt u toch het risico op spray-outs nog verder beperken.

Onze oplossing:

Juist voor deze opgave zijn de Safety Shields van Ramco ontwikkeld: manchetten en beschermhulzen geschikt voor diverse toepassingen en passend op vele componenten, zoals afsluiters, kijkglazen en flenzen. De Ramco Safety Shields zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals bestendig transparant kunststof, gepantserd kevlar en solide roestvaststaal. De Shields kunnen optioneel met een lekkage-indicator worden uitgerust. Ramco Safety Shields voorkomen dat bij lekkage het uittredende product in ongewenste richtingen wegspuit en leiden zodoende het gevaar veilig af in verticale richting.

 

Wie zijn wij?

Intercontrol is uw leverancier van technieken ter verhoging van efficiency en veiligheid in industriële omgevingen. Een enthousiast team van specialisten informeert u graag over de Ramco Safety Shields (en onze overige producten).

 

Info@intercontrol.be - www.intercontrol.eu - T:03/283.81.60

 

 

 

13:52 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

handige info bedankt

Gepost door: loodgieter den haag | 22-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.