22-03-13

On Guard lekdetectieverf signaleert beginnende lekkage van zuren & logen

De toepassing:

Bij de inbedrijfstelling van een chemische installatie is het garanderen van lekdichtheid een tijdrovende en kostbare arbeid. Alle relevante appendages, pijpverbindingen en lasnaden moeten daarbij grondig op mogelijke lekkage gecontroleerd worden. Iets dat zeker bij een complexe installatie niet eenvoudig is.

Onze oplossing:

Speciaal voor deze toepassing introduceren wij u de On Guard detectieverf. Een heldere en duurzame verf, die al bij de kleinste lekkage of emissie van produkt verkleurt tot een fel contrasterende signaalkleur. Van geel naar helrood bij zuren, van wit naar donkerblauw voor logen. Zelfs bij lekkages die zo gering zijn dat conventionele detectiemiddelen ze niet kunnen waarnemen. On Guard biedt u de mogelijkheid om uw installatie continue op zelfs de meest moeilijk bereikbare plaatsen te bewaken.

Wie zijn wij:

Intercontrol is dé specialist op het gebied van technische veiligheidscomponenten voor de industrie. Een enthousiast team informeert u graag over de lekdetectieverven van On Guard (en onze overige producten).

W: www.intercontrol.eu - E: l.laenen@intercontrol.eu - T:03/283.81.60

Illustriefilmpjes: www.youtube.be/watch?v=FNCvc1yj-rc

 

 

 

13:25 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.