22-03-13

Niveaumeting: magnetostriktief met temperatuurmeting

Niveaumeting met > 1 mm resolutie en geïntegreerde 5-punts temperatuurmeting

De toepassing:

Niveaumeting aan boord van moderne binnenvaarttankers betekent tegenwoordig meer dan alleen een indicatie aan dek. U verwacht een exacte inhoudsweergave van de verschillende tanks en rekent op betrouwbaarheid en goede service van uw leverancier.

Onze oplossing:

Speciaal voor de scheepvaart heeft Intercontrol een totaal nieuwe generatie magnetostriktieve niveaumeters laten ontwikkelen. Deze trillingsbestendige, volledig roestvast stalen sensoren bieden u een resolutie van <1 mm en optioneel een weergave van de gemiddelde temperatuur of een geïntegreerde 5-punts temperatuurmeting.

Onze ervaring:

Inmiddels kunnen wij bogen op meer dan 20 jaar ervaring en een geïnstalleerde omvang van tientallen binnenvaarttankers en bunkerschepen. Vraag gerust onze referentielijst op.

Wie zijn wij?

Intercontrol Scheepvaart- en Transporttechniek BV is uw specialist op het gebied van scheepsinstrumentatie. Ons leveringsprogramma omvat naast diverse soorten niveaumeters, ook brandstofverbruik- en bunkermeters, mano- en thermometers en visualisatiesystemen. Een enthousiast team van specialisten informeert u graag verder.

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

 

 

14:00 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.