15-05-12

Te huur: draagbare doorstromingsmeter voor incidenteel gebruik

Als u slechts incidenteel het debiet in uw installatie moet controleren maar het voor u te ingrijpend is om het bestaande leidingsysteem te openen dan bieden wij u een oplossing door tijdelijk een van onze portable ultrasone doorstromingsmeters te huren. Deze bijzondere sensoren meten van buitenaf, dus door de leidingwand heen, het debiet. Bij vrijwel ieder leidingmateriaal is een goed contact met de buiswand vaak al voldoende voor een betrouwbare meetwaarde. Intercontrol verhuurt portable sensoren die geschikt zijn voor zowel schone, heldere vloeistoffen als vloeistoffen met vaste deeltjes of gasbellen (afhankelijk van het meetprincipe). De meters zijn toepasbaar bij leidingen van 13 tot 5.000 mm.

Kenmerk van goed gereedschap is het bedieningsgemak, daarom zijn onze doorstromingsmeters binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Logische software leidt u eenvoudig door de programmering, waarbij u de meest voorkomende parameters al als keuzevariant kunt selecteren. Snelspansystemen aan de clamp-on sensoren vereenvoudigen de montage.

Intercontrol is uw leverancier van sensoren voor doorstroming, druk, niveau en temperatuur. Een enthousiast team van specialisten informeert u graag over de portable doorstromingsmeters.

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

16:44 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.