15-05-12

Flowmeter: Debietmeting door de leidingwand Portaflow 220 / 330 serie

Als u slechts incidenteel het debiet in uw installatie moet controleren, maar het te ingrijpend is om het bestaande leidingsysteem te openen, biedt de serie portable en stationaire ultrasone doorstromingsmeters van Micronics een praktische oplossing. Deze bijzondere sensoren meten van buitenaf, dus door de leidingwand heen, het debiet. Bij vrijwel ieder leidingmateriaal is een goed contact met de buiswand vaak al voldoende voor een betrouwbare meetwaarde. De Micronics meters zijn geschikt voor zowel schone, heldere vloeistoffen als vloeistoffen met vaste deeltjes of gasbellen (afhankelijk van het meetprincipe).

De flowmeters zijn toepasbaar bij leidingen van 13 tot 5.000 mm. Kenmerk van goed gereedschap is het bedieningsgemak, daarom zijn de sensoren binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Logische software leidt u eenvoudig door de programmering, waarbij de meest voorkomende parameters al als keuzevariant te selecteren zijn. Snelspansystemen aan de clamp-on sensoren vereenvoudigen de montage.

Intercontrol is uw leverancier van sensoren voor doorstroming, druk, niveau en temperatuur. Een enthousiast team van specialisten informeert u graag over de Micronics doorstromingsmeters.

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

16:46 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.