15-05-12

Debietmeter: nieuwe luchtstromingssensor voor industriële branders of gasmotoren

De toepassing

Om onder alle omstandigheden een optimaal rendement te bereiken wordt een goede meting van de hoeveelheid aangezogen lucht bij moderne branderinstallaties of gasmotoren steeds belangrijker. De samenstelling van het aardgas verandert immers geleidelijk aan door het bijmengen van buitenlandse gassen (zie ook www.hoezoandergas.nl). De wisselende calorische waarde kan alleen met een goede regeling worden gecompenseerd.

Onze oplossing

Speciaal voor deze opgave biedt Intercontrol u de nieuwe SS20.260 serie van Schmidt Technology. Compacte luchtstromingssensoren met een stabiel, lineair analoog signaal over een groot meetbereik. Deze betrouwbare sensoren worden niet beïnvloed door de temperatuur of vochtigheid van de aangezogen lucht. Als optie is een extra meetsignaal voor de temperatuur van de aangezogen lucht leverbaar. Schmidt luchtstromingsmeters, met een bewezen reputatie in dit marktsegment, hebben een lange levensduur en een nuchtere prijsstelling.

Wie zijn wij?

Intercontrol is uw leverancier van sensoren voor doorstroming, niveau, druk en temperatuur. Onze enthousiaste productspecialisten informeren u graag over de luchtstromingssensoren van Schmidt Technology.

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

16:54 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.