03-08-11

Flowmeting: vlotterdebietmeter, variable area of rotameter

www.meister-flow.comHerkent u dit?

U wilt de doorstroming van vloeistoffen, smeermiddelen of gassen in uw installatie continue bewaken en zou een flowindicatie ter plekke goed kunnen gebruiken. De oplossing moet daarbij wel betaalbaar zijn, zonder dat u aan kwaliteit wilt  inboeten.

Onze oplossing:

Juist hiervoor leveren wij de flowmeters en -schakelaars van Meister. Een serie instrumenten voor laag- of hoogviskeuze vloeistoffen en voor gassen. Onder rauwe omstandigheden bewijst Meister zijn kwaliteit. Uitvoeringen in RVS-316 of vernikkeld messing voorzien van waterdichte connector en leverbaar in meetbereiken van 0,005 tot 150 l/min. De duidelijke aflezing van het debiet wordt gegarandeerd door het magneetgekoppelde wijzersysteem of de op het meetglas geëtste schaalaanduiding. Als optie zijn onder meer extra contacten of Ex-gecertificeerde modellen leverbaar.

Wie zijn wij?

Intercontrol is dé specialist op het gebied van sensoren voor doorstroming, druk, niveau en temperatuur. Een enthousiast team van productspecialisten informeert u graag over de Meister doorstromingsmeters en -schakelaars (en over onze andere sensoren).

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

 

11:25 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink |  Facebook |