03-08-11

Perslucht debietmeter of flowmeter

www.schmidttechnology.dePerslucht is voor industriële bedrijven een kostbaar bedrijfsmiddel en vaak is het onduidelijk waar de kosten ontstaan: Wat is het verbruik per afdeling? Hoeveel lekkage zou er zijn? Is er overcapaciteit?

Om inzicht te krijgen in het probleem is het plaatsen van flowsensoren onvermijdelijk, want alleen door een nauwkeurige meting kunt u de vinger op de zere plek leggen. De sensoren hiervoor moeten dan wel over bijzondere eigenschappen beschikken, want u wilt tenslotte niet alleen de maximale doorstroming meten, maar ook de kleinste lekstromen. Verder moeten de instrumenten niet afhankelijk zijn van druk- of temperatuurschommelingen, simpel in te bouwen en betaalbaar.

Al deze eigenschappen vindt u bij de nieuwe thermische stromingssensoren van Schmidt: Instrumenten met de volgende kenmerken:

- stromingssnelheid tot max. 200 m/sec.
- systeemdruk max. 25 bar.
- druk- en temperatuuronafhankelijk.
- geïntegreerde temperatuurmeting.
- lineair uitgangssignaal.

Wie zijn wij?

Intercontrol is uw leverancier van sensoren voor doorstroming, niveau, druk en temperatuur. Onze enthousiaste productspecialisten informeren u graag over de luchtstromingssensoren van Schmidt Technology.

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

 

11:02 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink |  Facebook |