03-08-11

Niveaumeting: Magnetostriktieve niveaumeter voor vloeistoffen

www.ktekcorp.comDe Techniek

Met de AT-500 serie niveaumeters neemt K-Tek wéér een voorsprong op zijn concurrenten. Deze volledig nieuwe sensoren bieden u een meetwaarde tot op de millimeter bij een uitstekende lineariteit en een hoge resolutie. De combinatie met de solide en uiterst compacte RVS behuizing maakt dit instrument bij uitstek geschikt voor de zwaarste toepassingen in de procestechniek.

Grondslag voor deze perfectie is de magnetostriktieve looptijdmeting, waarbij met grote precisie het tijdsverschil tussen het verzenden en ontvangen van een puls wordt geregistreerd. Moderne digitale verwerkingstechnieken vormen deze meetwaarde daarna om tot een genormeerd 2-draads analoog uitgangssigaal.

Calibratie of fijnregeling on site is mogelijk zonder de sensor te openen. Met behulp van de bijgeleverde magneetstaaf kunt u “zero, span en DAC-trim” met grote precisie instellen, zonder dat u inbreuk op de integriteit van de behuizing maakt.

Wie zijn wij?

Intercontrol is dé specialist op het gebied van sensoren voor doorstroming, druk, niveau en temperatuur. Een enthousiast team van specialisten informeert u graag over deze bijzondere doorstromingsmeters (en onze overige producten).

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

12:09 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink |  Facebook |