03-08-11

Flens manchetten en safety shield

www.ramco-safetyshields.comDe toepassing:

Veiligheid in de scheepvaart heeft de hoogste prioriteit. Aan boord van schepen worden leidingen, pijpverbindingen en afsluiters nu eenmaal zwaar belast en zelfs bij een goede staat van onderhoud is er nog altijd een kans op lekkende afdichtingen. Omdat in deze omgeving de kleinste lekkage al gauw tot persoonlijk letsel en/of grote materiële schade kan leiden, moet ieder risico tot het minimum beperkt worden.

Onze oplossing:

Juist voor deze opgave zijn de Safety Shields van Ramco ontwikkeld: Manchetten en beschermhulsen geschikt voor diverse toepassingen en passend op vele componenten, zoals afsluiters, kijkglazen en flenzen. De Ramco Safety Shields zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals bestendig transparant kunststof, gepantserd kevlar en solide roestvaststaal. Ramco Safety Shields voorkomen dat bij lekkage het uittredende produkt in ongewenste richtingen wegspuit en leiden zodoende het gevaar veilig af in verticale richting.

Wie zijn wij?

Intercontrol is uw leverancier van technieken ter verhoging van efficiëncy en veiligheid in industriële omgevingen. Een enthousiast team van specialisten informeert u graag over de Ramco Safety Shields (en onze overige producten).

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

12:25 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink |  Facebook |