03-08-11

Biogas debietmeter

www.racine.comHet debiet van ongeconditioneerd, nat biogas meten is doorgaans moeilijk. Vaak worden mechanische doorstromingsmeters toegepast, maar deze vergen continue onderhoud of blokkeren simpelweg. Bij sensoren die berusten op het thermische meetprincipe wordt de meting weer door vocht of een wisselende samenstelling van het gas beïnvloed.

Intercontrol levert voor deze lastige taak de Racine biogas flowmeters die berusten op een combinatie van het beproefde vortex meetprincipe met een ultrasoon aftastsysteem. Deze slimme mix maakt het mogelijk om zonder bewegende delen zelfs een natte, pulserende biogasstroom over een groot meetbereik betrouwbaar te registreren.

Kenmerkend is de bijzonder lage drukval. Daarnaast zijn deze meetinstrumenten vanzelfsprekend ATEX gecertificeerd en zijn de toegepaste materialen bestand tegen de chemische agressiviteit van biogas.

Intercontrol is dé specialist op het gebied van industriële sensoren voor doorstroming, druk, niveau en temperatuur. Met onze ruime ervaring in levering van flowmeters voor biogas, bieden wij ook voor uw toepassing de juiste oplossing.

Een enthousiast team van productspecialisten informeert u graag over de Racine biogasmeters.

info@intercontrol.euwww.intercontrol.eu– T03/283 81 60

11:08 Gepost door www.intercontrol.eu | Permalink |  Facebook |